19.02.2016

Casual verlovingsshoot Utrecht G&J

Blog

Het is superleuk om een verlovingsshoot te doen als je net hebt besloten om te gaan trouwen. De foto’s kun je gebruiken voor jullie trouwkaart, maar het kan natuurlijk ook een leuke manier zijn om vast te oefenen voor de grote dag!
Kenmerken van deze fotoshoot:
– Geen enkele keer geposeerd (in statische pose staan en aanwijzingen van de fotograaf volgen bedoel ik met poseren)
– Zelf kiezen waar we naartoe gaan
– Lekker gewandeld en veel gelachen
– Klaar in 1.5 uur

– Keyword: genieten!
Dit heet journalistieke fotografie, en dat doe ik heel graag! Mijn doel is dat jullie  vergeten dat ik er bij ben.Dan zien jullie alleen echte momenten en emoties terug op de foto’s!

romantische fotosessie utrecht romantische fotosessie utrecht verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie verlovingsshoot-inspiratie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
Live your Dream!
Live your dream!
Protected: Amsterdam wedding
Festival bruiloft, tips & tricks
Festival bruiloft, tips & tricks