07.01.2016

Een bruiloft van hard werkende mensen, hoe red je het?

Blog

In de ideale wereld moet je al een jaar voor de bruiloft  beginnen met de voorbereidingen, de eerste stappen zetten. En niettemin is het soms zo dat je door omstandigheden alles toch op het laatste moment moet regelen. Op welke manier organiseer je toch een perfecte bruiloft?

Olga, de bruid:
Wij, mijn man en ik, werken allebei veel. Eerst begonnen we zelfstandig, zonder hulp van anderen, onze bruiloft voor te bereiden. Toen het aankwam op allerlei details, begreep ik dat ik het fysiek niet aankon met een grote druk op het werk. Bovendien zou ik voor de dag van de bruiloft al hoogzwanger zijn. En zo kwamen wij tot de conclusie dat we het zelf niet zouden redden, en dat we een ceremoniemeester hard nodig hadden. Via-via vonden we Nailia Ermakova van BEST DAY EVER events en dat maakte ons leven heel wat makkelijker tijdens de bruiloft en tijdens de voorbereiding. Voor ons was het belangrijk dat onze bruiloft werd herinnerd voor haar mooie decoraties en details, en daarom nodigden we  Susanne Hyams van Redwhitebluepink uit.

stedelijke bruiloft bruid bruid

 

Nailia, weddingplanner BEST DAY EVER events

Olga en Walter hebben in eerste instantie Suzanne van REDWHITEBLUEPINK ingeschakeld, zij heeft dan ook voor hun een prachtige styling verzorgt. Suzanne heeft mij benaderd, omdat ik o.a. ook Russisch spreek en veel ervaring heb met expat bruiloften (Olga komt oorspronkelijk uit Rusland) We hadden 2 maanden om de bruiloft van Olga en Walter te regelen. Is eigenlijk best kort, maar zeker mogelijk, ze trouwenden dan ook eind april.

Indien een bruidspaar in het hoogseizoen wilt gaan trouwen dan adviseer ik de weddingplanner en/of stylist toch minimaal 6 maanden van tevoren in te schakelen. Olga en Walter zijn allebei fulltime werkende mensen. Het is dan ook best lastig om tijd te vinden om alles rondom de bruiloft te regelen. Als het goed is trouw je maar een keer in je leven,vandaar dat veelbruidsparen dan ook geen idee hebben wat er allemaal bij komt kijken. Zeker als je gasten uit 8 verschillende landen komen (het geval bij Olga en Walter). Een ervaren weddingplanner is dan echt een uitkomst, die maakt veel bruiloften mee, en kan dus een bruidspaar op bepaalde dingen attenderen, wat ten goede van het feest komt. Tijdens DE DAG houd de weddingplanner alles in de gaten, hij of zij is dan het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers. Ze zorgt dat ook dat alles volgens het draaiboek verloopt.

Tip die ik sowieco mee wil geven: als er ruimte in het budget is huur dan een professionele ceremoniemeester/weddingplanner. Het geeft ontzettend veel rust voor het bruidspaar, elke leverancier weet al van tenvoren wat van hem/haar verwacht word en alle gasten kunnen van het feest genieten.

ceremoniemeester best day ever

 

De Grote Dag
De dag was makkelijk en ontspannen. In totaal maar 3 locaties, in hartje Rotterdam, 10 minuten van elkaar af. Om het zwangerschap van de bruid mee te tellen, was dit heel belangrijk. Andes zou ze moe zijn geworden van haar eigen bruiloft.
trouwen gemeente rotterdam trouwen gemeente rotterdam trouwen gemeente rotterdam trouwen gemeente rotterdam trouwen gemeente rotterdam trouwen gemeente rotterdam tafel deco trouwen ideeen Fotosolo-1851 Fotosolo-1891 tafel deco trouwen ideeen tafel deco trouwen ideeen stedelijk trouwen Fotosolo-2105 stedelijk trouwen stedelijk trouwen stedelijk trouwen
 
De Fotoshoot
De shoot vond plaats in de Botanische tuinen van Rotterdam. Een paar weken voor de shoot keken we samen met het paar rond voor de meest fotogenieke plekjes. Zo kregen we een hechtere band met elkaar, kreeg ik de smaak van het koppel te pakken, en bespaarden we ook veel tijd en krachten tijdens de shoot zelf.
bruidsfotograaf rotterdam bruid zwart wit bruidsfoto's bruidsboeket ideeen
 

rotterdam botanische tuin

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
Wedding in Den Haag – Scheveningen
Travel casual photoshoot: Katja+Max+Amsterdam=Love.
Travel casual photoshoot: Katja+Max+Amsterdam=Love.
Protected: Amsterdam wedding