02.11.2015

Te gek! Weer een Award gewonnen!

Awards

Yes! Gisteren, 11 oktober 2015, kreeg ik te horen dat ik een van de winnaars ben van De Masters of Dutch Wedding Photography Award!
Dat is een Nederlandse award die vier keer per jaar wordt gehouden en bruidsfotografen een waardering heeft voor hun bijzondere vernieuwwende of gewoon waanzinnige bruidsfotografie.
Elk kwartaal worden nieuwe awards uitgereikt door een internationale jury van de beste bruidsfotografen ter wereld. De juryleden die wij voor elke ronde selecteren hebben zich al geruime tijd Internationaal bewezen in de bruidsfotografie. Hierdoor weten zij heel goed wat een goede bruidsfoto onderscheidt van een leuke bruidsfoto. Er zal onder andere gelet worden op: impact, emotie, sfeer, bijzonderheid, gebruik van licht, compositie en nabewerking.

Mijn winnende foto van een eerste ontmoeting (first look) is 100% pure journalistieke foto. De eerste ontmoeting is zo’n fantastisch intiem emotioneel moment; het levert altijd onvergetelijke foto’s op! Na maanden van voorbereidingen zie je je verloofde dan eigenlijk voor het eerst als bruid. De emoties kun je van het gezicht van de bruidegom aflezen.

Bekijk hier andere Fotosolo winnende en gepubliceerde foto’s
winnaar trouwfotografie
Bekijk hier andere Fotosolo foto’s met oog voor emoties

Jenorie Neessen-Meijer : 08:22 December 11, 2015 Reply
Gefeliciteerd!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
We did it! And nobody got sick!
We did it! And nobody got ill!
Relaxed Loveshoot Den Haag -Scheveningen
Relaxed Loveshoot Den Haag -Scheveningen
Wedding in Den Haag – Scheveningen