04.04.2017

Out-of-the-box bruiloft

Blog

Jij bent een creatief persoon die alles op zijn eigen manier doet.

Je kijkt naar de bruiloft van vrienden en denkt: ‘Nee, dit is niet wat we willen’.

Je bent allergisch voor de woorden “zoals altijd” en “traditioneel”. “Doe maar gewoon” is niets voor jou.

Jij gaat ideeën van anderen niet kopiëren, zelfs als ze prachtig zijn.

Herken jij jezelf?

Is er iets mis met je? Nee, helemaal niets. Je hebt een out-of-the-box bruiloft nodig, dat is het.

Een huwelijk dat een weerspiegeling van jullie karakters wordt, zonder rekening te houden met de ideeën van anderen.

Ik geef liever geen adviezen, om jullie creativiteit niet te verstoren. Jullie kunnen zelf met de beste ideeën komen! Mijn getalenteerde  collega’s  Pauline Suidgeest Ceremoniespreker en Nailia Yermakova van Best Day Ever Events  en ik  willen gewoon laten zien dat letterlijk alles mogelijk is. Kom snel in de stemming! 

Think out of the box!

Carnaval thema! Do-it-yourself Alice in Wonderland bruiloft: het creatieve bruidspaar en zelfs de gasten waren als personages uit Alice in Wonderland verkleed. Alle deco artikelen zelf gemaakt!

unconventional wedding

 

Het bruidspaar heeft veel gasten uit andere landen uitgenodigd. Veel van hen zijn nooit eerder in Nederland geweest. Om het prachtige Leiden aan hun gasten te laten zien, heeft het bruidspaar een antieke tram ingehuurd om van de ceremonie-locatie  naar de feestlocatie te gaan. Heel tof!

alternatieve ideeen locatie bruiloft

 

De bruid noemt het filmhuis Louis Hartlooper haar “tweede huiskamer”. Daar hebben  ze vaak met de bruidegom gezeten  tijdens hun vele film avondjes. Daarom leek het hun leuk  om in het Louis Hartlooper Complex hun trouwfeest te vieren. Speciaal voor hun gasten hebben ze een filmpje gemaakt over ‘De Liefde’. Hoe creatief is dat!

alternatieve ideeen locatie bruiloft

 

Het  bruidspaar heeft iedereen positief verrast met hun feestelijke ideeën. Na een klassieke start in een kasteel ging het feest helemaal los! Voor kinderen: springen op een trampoline. Voor volwassenen: haring in plaats van taart!

ideeen catering bruiloft

 

Op het laatste moment meer sfeer creëren in een ceremoniezaal? Dat kan!

Pauline deelt  de ervaring van haar bruid met jullie. Zelfs op het laatste moment kan je iets tofs bedenken!

Het vrolijk bruidspaar wilde graag een informele ceremonie, maar in de locatie ontkwamen ze niet aan een traditionele opstelling. Dit schreef de bruid over het plan dat ik opperde:

“De stoelen stonden in rijen met een middenpad opgesteld. Van te voren hadden we besproken dat we niet goed wisten hoe we de stoelen dan zo konden zetten dat het minder stijf werd. Pauline had hiervoor een briljant plan wat (bijna onmogelijk) nog briljanter heeft uitgepakt. We hebben de stoelen laten staan zodat wij als bruidspaar via het middenpad binnen konden komen. Wij zaten op een kleine verhoging, waar Pauline ook stond. Nadat wij binnen zijn gekomen was het eerste dat Pauline zei: Schuif allemaal lekker je stoel naar voren, kom er lekker dichtbij, ga in het middenpad zitten en zorg vooral dat je lekker zit en het goed kan zien. Even ontstond er chaos, maar mensen zijn vooraan op de grond gaan zitten, sommigen zaten op de rand van het podium, mijn zussen zaten lekker met hun voetjes op het podium. De sfeer was al leuk, maar met deze actie voelde het als een huiskamer, zo gezellig. De ceremonie werd bijna een gezellig ‘gesprek’. Er was een sfeer gecreëerd waarbij je als gast het gevoel kreeg dat je geen toeschouwer was, maar er echt bij hoorde. Er was ruimte voor reacties vanuit ons en onze gasten. Alleen over het begin hebben we al zoveel leuke reacties gekregen. Voor ons was dit een gouden moment!”

ideeen bruiloft

Credits deze foto: Jasper van Es.

 

Een bruiloft op een vliegbasis? Jawel!

Nailia deelt de details van een bruiloft op de vliegbasis met jullie:

Een bruidspaar heeft mij via Suzan Geluk (van Geluk Events) ingehuurd voor de styling van hun bruiloft . Door persoonlijke omstandigheden werd de bruiloft met 9 maanden vervroegd. Dus, hadden we maar een paar maanden om de bruiloft voor te bereiden. Het bruidspaar had wel een super bijzonder locatie voor hun ceremonie uitgekozen: een vliegtuighangar op de vliegbasis in Twente. Niet gek als de bruidegom militair is.  

Het is een industriële locatie die ruimte heeft voor een grote bruiloft. Voor de gasten was de locatie een verrassing en het was dan ook super bijzonder om het bruidspaar en hun gasten te zien aankomen over een landingsbaan. Qua styling moest het vooral stoer en ongedwongen zijn, wel een beetje romantisch. Zo’n locatie als deze biedt veel mogelijkheden, zeker omdat het ook heel erg bijzonder is.

anders dan anders bruiloft
Credits deze foto: Madame Poppy.

anders dan anders bruiloft

Credits deze foto: Madame Poppy.

Begin van nul, sluit Pinterest en zoek jouw inspiratie in jouw eigen innerlijke wereld. Redefine the wedding! Er zijn geen grenzen en regels! Alles kan, niets moet.

unconventional wedding

 

 

CATEGORIES

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
Runaway!
Verlovings fotoshoot – Zaanse Schans
русский фотограф в голландии
Beveiligd: Groningen bruiloft