22.04.2016

Live your dream! – fotosessie in Lisse

Blog

Toen ik het aan ’t vastleggen van deze prachtige paar was, draaide één citaat voortdurend rond in mijn hoofd: “Een doel is een droom met een deadline” … Vera droomde al lang van een shoot in de Nederlandse bollenvelden. En de droom is uitgekomen! Dank jullie wel, Vera en Frank, voor toevertrouwen me om het te vervullen!

keukenhof lisse fotoshoot

dutch wedding photographer

dutch wedding photographer

dutch wedding photographer

dutch wedding photographer

 

Fotosolo dutch wedding photographer

Fotosolo dutch wedding photographer

Fank en Vera zullen trouwen deze zomer, maar eerst ze droomden van het hebben van een pre-bruiloft engagement fotosessie in de bollenvelden van Lisse. April was een perfecte tijd!
Zoals altijd, heb ik alle locaties vantevoren bekeken om zeker te zijn dat ze perfect eruit zien.
De fotoshoot was alleen maar plezier! Vera en Frank waren zo down to earth en leuk om mee te werken. De velden waren in volle bloei, het weer speelde ook mee. Zo is het als je kiest er voor om pure natuur te gebruiken als achtergrond voor jouw liefde.
Precies de juiste lichtinval kiezen, rekening houden met de hoeveelheid zon en gebruik maken van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Of het nu op een oude steiger aan het water is, op een romantisch bruggetje midden in het bos of in het stadspark.

Related Posts
Featured
Travel casual photoshoot: Katja+Max+Amsterdam=liefde.
Festival bruiloft, tips & tricks
metalen kathedraal utrecht trouwen
Bijzondere trouwlocaties