01.02.2011

Amsterdam Romantische fotoshoot: Olga & Gleb

Blog

Dat was een kleine fotoshoot voor Olga en Gleb in Amsterdam: ze waren net officieel getrouwd. Een feest vieren – dat waren ze van plan om buitenland te doen, in wat warmere land. Maar deze herfst dag, toen ze net getrouwd waren, vonden ze ook belangrijk om op beeld te leggen.
Wat ik zo leuk aan Olga en Gleb vond, was dat ze echt lief waren, naar elkaar en naar anderen toe. Je merkt dan direct aan hoe ze naar elkaar kijken, dat deze twee echt dol op elkaar zijn.
We kenden elkaar nog niet, dus dit was meteen een mooi moment om kennis te maken en om alvast te wennen aan voor de camera staan.
Mijn advies voor de stellen die een reportage met spontane foto’s willen hebben: Kijk vooral niet naar de camera en focus je op je partner in plaats van de fotograaf. Lach, praat en knuffel lekker met elkaar terwijl de fotograaf om jullie heen dartelt.
Wat ik heel prettig vond, dat het bruidspaar een print van zijn favoriete foto liet maken. Helemaal geslaagd, dus!

zwart witte trouwfoto bruidsfotografie amsterdam bruidsfotografie amsterdam bruidsfotografie amsterdam bruidsfotografie amsterdam G&O 03 Left zwart witte trouwfoto

 

zwart witte trouwfoto zwart witte trouwfoto

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
Romance photoshoot in Dutch tulip fields
De Masters Award, Winter 2014
Geselecteerd als een van de beste bruidsfotografen!