08.02.2016

Verlovings shoot: ze zei “Ja!” in Utrecht

Blog

Het is bijna Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Sommige mensen vinden het een té commerciële dag geworden. Natuurlijk is dat ook wel een beetje zo, maar diep van binnen hoopt iedereen op deze dag toch wel verrast te worden door zijn/ haar geliefde. Niet te vergeten dat 14 februari ook dé dag is om je geheime liefde te laten weten wat je van hem/ haar vindt. Dit kan anoniem, maar het stoerste is toch wel om gewoon je eigen naam erbij te vermelden.
Het is erg leuk om te zien dat er drie periodes zijn in het jaar dat veel mensen ten huwelijk worden gevraagd. Dat zijn namelijk:

* Valentijnsdag – zo wordt deze dag toch heel erg speciaal en het feit dat hij/ zij al weken in zijn hoofd een plan aan het smeden is voor het aanzoek is wel heel schattig!
* Zomervakantie – ja, een wit strand met zonsondergang geeft óók mannen de kriebels en is echt wel romantisch
* Kerstdagen – de romantische kaarsen, kerstlichtjes, gezelligheid met vrienden en familie is vaak de reden om het aanzoek te doen. Alle belangrijkste mensen zijn erbij.
TIPS VOOR HET AANZOEK
Wij vrouwen weten natuurlijk als geen ander waar wij van dromen bij ons huwelijksaanzoek én natuurlijk helpen wij jullie mannen daar maar al te graag mee. Stiekem hopen alle vrouwen zich dat de man zich aan de volgende punten houdt (ook al zeggen ze van niet..)

* Laat door iemand stiekem foto’s maken
* Zorg dat het een grote verrassing is
* Vraag toestemming aan de ouders
* Zeg heel zijn/ haar naam tijdens je aanzoek (dat maakt het extra spannend, want dat doe je waarschijnlijk nooit)
* Ja ja, hier komt ie -> zak op één knie

engagement photoshoot utrecht

engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht verlowing fotosessie utrecht verlowing fotosessie utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht engagement photoshoot utrecht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
Travel casual photoshoot: Katja+Max+Amsterdam=liefde.
Elena&Dylan, kasteel Ammersoyen, Ammerzoden
Romance photoshoot in Dutch tulip fields