01.05.2011

Better vacation photos: simple tips.

Blog
Hoe kan ik betere vakantie foto’s met foto tips en voorbeelden te nemen van mijn eigen familie reizen.
Enkele eenvoudige tips die u moet volgen om leuke vakantie foto’s te krijgen met behulp van uw camera, iPhone, iPad of een andere niet-professionele stuff.
Goed nieuws: deze blogpost is erg kort, nuttig, vol met voorbeelden en er is hier niets over die stomme instellingen! Is dit niet leuk?Type in Google “tips voor betere vakantie foto’s”. Naar mijn mening zijn de meeste tips veel te professioneel … Who cares van de sluitertijd op vakantie ?! Kom op! Het moet ontspannen, plezierig en zo eenvoudig mogelijk zijn.Als ik met mijn gezin op vakantie, ik ben ver weg vanaf het professioneel te zijn, ik acteer en fotografeer in de “moeder” -mode, “fotograaf” – modus is uitgeschakeld. Dat is waarom je me kunt vertrouwen!

vacation-2014
Eerste gouden tip: vroeg wakker worden en op pad voor de betere foto’s! Especially in de drukke steden is het van belang.
1st photo: Amsterdam, 7-30 a.m. Resultaat: mooie foto.
2nd photo: Florance 2 p.m. Resultaat: geen enkele manier om een mooie foto te maken in de drukte.
hoe maak je goede vakantie foto's
 Vermijd het gemeenschappelijk standpunt.
Stop met het maken van een foto op een drukke plek, waar iedereen staat te fotograferen. Dit  is hopeloos! Als je wilt een herkenbare uitzicht te krijgen, ga weg! Eerst doe jouw huiswerk: zoek in Google een aantal andere plaatsen met minder drukte. Vaak is dat zo dat ze zijn om de hoek.
Foto: We waren hier om onze auto te parkeren. Plotseling kwamen we erachter dat het uitzicht vanaf dit punt is prachtig. Mooi uitzicht boven Parking Il Campo, Siena
hoe maak je goede vakantie foto's

Eerst verkenner, daarna schieten. Zeg, verblijft u op een prachtige plek voor een week. Tijdens de eerste twee dagen liever relaxen  dat  schieten. Ontspan en kijk: plaats, licht, actie. Bijvoorbeeld, als je verblijft met  kinderen, merk je dat ze altijd de voorkeur aan een plaats hebben boven de andere.  Het maakt uw “job” makkelijker.
Foto: Ik was aan’t onderzoeken van het licht hier voor twee dagen. Je ziet, uiteindelijk heb ik gekozen voor ’t schieten in de “gouden uur”, net voor zonsondergang.

   hoe maak je goede vakantie foto's

Tweede gouden tip: probeer een paar keer, draai om, een stap naar voren, naar achter… ongeveer 10 keer een shoot is niet zo gek, geloof me! Beveeg voor de betere foto!
Foto links: gemaakt door mijn man in Florance. Eerste poging was geen succes, zoals jullie kunnen zien. We draaide zich om en hij kreeg veel mooiere foto met zijn telefoon.

hoe maak je goede vakantie foto's

Wacht een paar seconden om een photobomb te voorkomen.
Foto: Florence. Ik duwde een knop 4 keer om te wachten voor dit meisje om weg te gaan.

hoe maak je goede vakantie foto's
 Doe het gewoon overal! Je weet het nooit, waar jouw beste foto’s zullen verschijnen. Hoe dan ook, het nemen van foto’s is beter dan niet nemen van het! Het gaat niet om perfectie, het gaat om een goede familie herinneringen.
hoe maak je goede vakantie foto's
De laatste tip. Zeer belangrijk voor alle mama’s met camera’s. Ik weet het, je bent de enige die meestal bezig is met vakantiefoto’s te maken, toch? Alsjeblieft, geef de camera aan een van jouw familieleden en laat ze je schiet! Alsjeblieft alsjeblieft. Voor juuw kinderen, voor ze herinneringen,  moet je ook op de foto’s staan, niet alleen achter de camera!
hoe maak je goede vakantie foto's

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
Festival bruiloft, tips & tricks
Alice-in-Wonderland loveshoot in Amsterdam
Trouwen in Utrecht | De winkel van Sinkel