29.04.2015

Travel casual photoshoot: Katja+Max+Amsterdam=liefde.

Blog

 

Het lijkt een nieuwe coole trend: ik krijg meer en meer boekingen voor casual fotosessies. Mensen die graag dit soort shoots willen,  worden niet overdressed, zouden ze niet uren in Pinterest om een moodboard te maken speciaal voor de fotoshoot. Ze zijn gewoon zichzelf en doen wat ze willen doen in de stad waar ze naar toe reizen. Is het niet een goede reden om een ​​aantal mooie foto’s te maken?
Amsterdam is een ideale plek voor elke vorm van fotosessies, vooral  perfect voor journalistieke stijl. Amsterdam  slaapt nooit,  hij is vol jonge, grappige, trendy mensen en unexpectable momenten. Amsterdam is nooit hetzelfde.

Het was zo leuk om te lopen door de straten van Amsterdam. Iedere keer is het een nieuw avontuur! Deze stad kan koud en winderig, maar 8 maart 2015 was de warmste maart 8 ooit! Amsterdam is speciaal gemaakt voor zulke ontspannen en vrolijke mensen als Katya & Max.  Katya en Max, ik ben zo blij en dankbaar je mij hebben gekozen als jullie buddy-fotograaf voor een paar uur! Ik hoop dat je weer te zien in Amsterdam … eigenlijk overal … overal!

 

 

русский фотограф голландия professional travel photoshoot amsterdam loveshoot amsterdamprofessional travel photoshoot amsterdam loveshoot amsterdam_0279professional travel photoshoot amsterdamtravel casual photoshootprofessional travel photoshoot amsterdam professional travel photoshoot amsterdam русский фотограф амстердам professional travel photoshoot amsterdam professional travel photoshoot amsterdam professional travel photoshoot amsterdam professional travel photoshoot amsterdamprofessional travel photoshoot amsterdam professional travel photoshoot amsterdam русский фотограф амстердам лавшот
amsterdam couple shoot

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Featured
best dutch wedding photographer 2017
“Award-winning photographer”. What do you find behind these words?
trouwen in buitenland
Loveshoot in het buitenland: Olga&Ivan, Italië
Bruiloft in het kasteel: Diana & Cor